Bondagemaskers

Met bondagemaskers prikkelt u de zintuigen tijdens een BDSM-avontuur. Omdat u het zicht van uw partner afneemt, staan zijn of haar zintuigen op scherp en wordt elke aanraking intenser. Bij Flirty Toy beschikken we over een breed assortiment aan seksspeeltjes en BDSM-accessoires. We vertellen u graag meer over ons aanbod.

Bent u nieuwsgierig naar onze collectie?

Bondage masker

De controle uit handen geven met bondagemaskers

Wanneer u bondagemaskers gebruikt, is uw partner gevoeliger voor aanrakingen en wordt het gehoor gevoeliger. We bieden maskers aan die alleen de ogen afdekken, maar ook die het gehele hoofd bedekken. Onze maskers zijn geschikt voor BDSM-sessies voor gevorderden, maar ook als u wilt experimenteren met uw partner. Naast maskers vindt u bij ons ook:

Wat voor spannend avontuur u ook in gedachten heeft; bij onze webshop vindt u producten van de beste kwaliteit voor zowel gevorderden als mensen die willen experimenteren.

Ontdek ook onze andere producten

Kleine vibrators
Klassieke Buttplugs
Rabbit & Tarzan vibrators

Experimenteer met onze bondagemaskers

Wilt u de BDSM-wereld ontdekken met onze bondagemaskers voor hem en voor haar? Of wilt u sekspeeltjes aanschaffen? Waar u ook naar op zoek bent, wij helpen u graag. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons aanbod? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 822 1103 of door een e-mail te sturen naar info@flirtytoy.nl.

De waardering van www.flirtytoy.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 215 reviews.