Ball gags

Ball gags behoren tot de bondage-artikelen en zorgen voor een unieke seksuele ervaring. Met onze gags wordt de mond volledig gevuld en veel van onze varianten hebben een riempje waarmee de toy achter het hoofd wordt vastgemaakt. Bij Flirty Toy vindt u een ruim aanbod aan seksspeeltjes voor zowel mannen als vrouwen.

Bent u nieuwsgierig naar onze collectie?

bd61fe42afdbbe7c581017a40207880e scaled

Hoe werken ball gags?

Bij Flirty Toy bieden we verschillende soorten ball gags. Ze zijn gemaakt van kunststof of siliconen. De meeste worden met een riempje achter het hoofd vastgemaakt, zodat deze goed blijft zitten. Begint u net met experimenteren? Dan is een gag met een kleinere bal geschikt voor u. Ook hebben we gags met gaten in de bal, zodat u makkelijker kunt ademhalen. Als u meer ervaring heeft met bondage, bieden we ook gags met tepelklemmen aan. Wilt u de ervaring compleet maken? Neem dan ook eens een kijkje bij onze strap-on-harnassen. Houdt u meer van trillende speeltjes? Dan is een voorbindvibrator ideaal voor u en uw partner!

Ontdek ook onze andere producten

Kleine vibrators
Klassieke Buttplugs
Rabbit & Tarzan vibrators

Geniet van onze seksspeeltjes

Kunt u niet wachten om uw seksleven een nieuwe dimensie te geven met ball gags of andere seksspeeltjes? Als u een bestelling bij ons plaatst, zorgen we dat deze discreet verpakt wordt en snel bezorgd wordt. Voor meer informatie over onze producten neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 822 1103 of door een e-mail te sturen naar info@flirtytoy.nl.

De waardering van www.flirtytoy.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 215 reviews.